Behandeling

HEADER_behandeling

Behandeling

Hairdesign Belli Capelli traint regelmatig onder leiding van topkappers op de laatste modelijnen en kniptechnieken. Zo ben je altijd gegarandeerd van de nieuwste haartrends die zo worden ingevuld dat ze binnen jouw eigen stijl passen.

Met een kapsel van Hairdesign Belli Capelli heb je altijd het kapsel dat bij je past. Elk seizoen weer.

hairdresser-4682912_web

Knippen

Hairdesign Belli Capelli traint regelmatig onder leiding van topkappers op de laatste modelijnen en kniptechnieken.  Daardoor ben je altijd gegarandeerd van de nieuwste haartrends, kniptechnieken en producten. Zowel vrouwen, mannen als kinderen kunnen zich door Belli Capelli laten knippen.

hair-4541785_web

Krullen

Het knippen van krullend haar is een vak apart. Met een speciale kniptechniek , waarvoor Belli Capelli de opleiding van Brian McLean heeft gevolgd, en speciale scharen wordt er twee keer meer volume en krul in het kapsel geknipt. Daarbij  wordt er nauwlettend naar de haarstructuur en de natuurlijke valling gekeken. 

Keratine_voor_na

Keratine

De keratine behandeling van Jean Paul Myne staat voor 100% kwaliteit als je jouw kroezend, krullend of pluizend haar (weer) stijl, gezond en glanzend wilt hebben. 

Love Yourself

Onze dagelijkse voeding bevat onvoldoende essentiële voedingsstoffen en vitamines. Met het drinken van hoogwaardige voedingssupplementen kan dit tekort aangevuld worden.

thermocut_canstockphoto18074210_orig

Thermocut systeem

Geen gespleten haar- en dode haarpunten met het Thermocut systeem! Het haar wordt geknipt met de Thermocut, een verwarmde schaar. Hiermee worden de haarpunten verzegeld en blijft het haar de oorspronkelijke staat behouden. Het haar is beschermd tegen invloeden van buitenaf en blijft langer mooi.

thermocut_schaar_vrij
hairstyle-4057094_web

Kleuren

Voor kleurbehandelingen gebruikt Belli Capelli producten van Matrix en Jean Paul Myne. Met de juiste producten blijft het haar gezond, zacht en glanzend en de kleur heeft een lange houdbaarheid. Het haar herstellen tijdens het kleuren is mogelijk met Oxilock van Jean Paul Myne. Het biedt bescherming, geeft meer veerkracht en zorgt ervoor dat het haar niet afbreekt.

oxilock02

Herstellen

Beschadigd haar herstellen kost tijd en aandacht. Daarbij is het belangrijk om het haar weer van binnen uit te herstellen en vraagt het om een intensieve behandeling.  Hairdesign Belli Capelli kan je adviseren hoe het probleem aangepakt kan worden en welke producten ervoor zorgen dat jouw haar de beweging en glans terug krijgt.

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00 uur
Woensdag 09:00 – 18:00 uur
Donderdag 09:00 – 18:00 uur
Vrijdag 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 14:00 uur