Over mij

HEADER_overmij

Over mij

Hairdesign Belli Capelli wordt gerund door de Italiaanse Maria Luisa. Nadat ze in 1987 haar kappersdiploma heeft gehaald heeft ze in Italië als hairstyliste en eigenaar van een eigen kapsalon gewerkt. Voor de liefde is Maria Luisa naar Nederland gekomen waar ze in 2005 is gestart met haar eigen kapsalon, Hairdesign Belli Capelli. Ze knipt, krult, kleurt, wast, föhnt, adviseert en doet nog veel meer met jouw haar om het er stralend en gezond uit te laten zien.

maria_luisa2

Maria Luisa: "Bij beroemde hairstylisten uit Spanje, Amerika, Frankrijk, Engeland en Italië heb ik een brede opleiding en diverse cursussen gevolgd. Daardoor ken ik de eigenschappen van vele soorten haar, ook uit Zuidelijke landen. De link met de Italiaanse mode is nog steeds terug te vinden in mijn werk als hairstyliste.

Sinds juni 2011 mag Hairdesign Belli Capelli zich dé erkende Curlsys Master van Zutphen noemen. Het perfect beheersen van de 36 Curlsys kniptechnieken levert mij klanten op uit de brede regio.

Ben je ontevreden over jouw huidige kapper, ben je gewoon eens toe aan wat anders of wil je een goed advies over verzorging van jouw haar? Dan maak ik binnenkort graag kennis met je. Tot snel!"

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00 uur
Woensdag 09:00 – 18:00 uur
Donderdag 09:00 – 18:00 uur
Vrijdag 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 14:00 uur