Curlsys

HEADER_hcurlsys

CurlSys

Hairdesign Belli Capelli mag zich als één van de eerste kapsters de erkende Master Curlsys kapster in Zutphen noemen. Twee keer zoveel volume en krul knippen knippen in het kapsel, zowel in krullend als in steil haar!

curlsys_01
curlsys_03
curlsys_02
curlsys_04

Twee keer zoveel krul

Bij de Curlsys techniek knippen wij het haar per bundel. Elke pluk wordt apart geknipt. Hierdoor krijgt het haar de ruimte en wordt de krul geactiveerd om op te krullen. Curlsys bestaat uit 36 verschillende kniptechnieken die worden gecombineerd om het gewenste resultaat te behalen. Voor elk kapsel wordt met speciale scharen zowel links- als rechtshandig de juiste combinatie technieken toegepast. Hierdoor krijgt elke klant het gewenste resultaat. Oud permanent wordt weer als nieuw en zeer krullend en/of kroes haar is weer onder controle.

De door Belli Capelli zelf ontwikkelde techniek is de Fantasy. In combinatie met Curlsys een ‘onconventionele’ kniptechniek voor gewaagde kapsels voor de vrouw of man die durft!

Iets te vieren?

Voor alle gelegenheden hebben wij het perfecte kapsel. Of het nu trendy, klassiek, lang of kort moet zijn; bij Belli Capelli bent u aan het juiste adres voor een feestelijk kapsel!

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00 uur
Woensdag 09:00 – 18:00 uur
Donderdag 09:00 – 18:00 uur
Vrijdag 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 14:00 uur